Brompton Nationella Tävling 2013

Inför Brompton VM, på Goodwood Motor Circuit den 27-28e juli, arrangerar vi igen den svenska tävling som en del av ”Specialcykelmässa 2013 – Prova-på-dag”. Mässan sker på Gärdet, med CARBONTRIKES som arrangör.http://brompton.se/wp-admin/post.php?post=167&action=edit

Med Brompton blir det återigen en stadstävling med Le Mans-start. Förra året hade vi ett otroligt trevlig Bromptontävling i Göteborg med ca 25 deltagare som vi hoppas kunna överträffa i år.

I år cyklar vi ca 10km på tid och vinnarna i två klasser, herr- och dam, vinner resa till årets VM-tävling. Vi kommer också ha tävling för bästa klädsel med priser från Brooks och Schwalbe, så klä dig i dina bästa kläder! (OBS! Inga sport eller lycra-kläder). För klädtips se t.ex. denna sida eller sök på Brompton World Championship.

Vi har satt ett tak på 100 deltagare i år, så först till kvarn gäller!

För att inte skapa trängsel kommer vi dela upp oss i 2-3 startgrupper. Allmänna trafikregler gäller!

Anmäl dig med ditt namn, adress, telefonnummer, födelseår samt antal växlar på din cykel till info@brompton.se.
Du kan också anmäla dig i butik hos GamlaStansCykel på Stora Nygatan 20 i GamlaStan.

Anmälningsavgiften ligger på 150kr/pers och kan sättas in på vårt bankgiro: 5093-1161 eller PayPal: info@brompton.se.

Sista dag att betala in är 26/4 då vi måste se att betalningen kommit in. Efteranmälan kan ske på plats den 5/5 till en kostnad av 200kr/pers.

Det är självklart att alla deltagare har hjälm och som tidigare år är ”Uppklätt klädval” ett krav. Kavaj räcker, men ingen lycrajacka.

Eventet börjar kl 10 och slutar kl 17. Vår tävling är tänkt att börja 11:00 så var på plats senast 10 för att få nummerlapp m.m.

Vi kommer också ha behov av hjälp vid start och målgång. Vill Du hjälpa till utan att tävla, hör av dig!